dimecres, 22 de març de 2017

EXPOSICIÓ A L'ESCOLA "DES DE L'ALTRA RIBA"CARTELA INICI

Des de l’altra riba és un projecte artístic, col•lectiu i solidari, encara que el seu inici va ser poètic, individual i com a regal entre amics. Va nàixer a la ciutat de Valencia, l’any 2011.
Em passe mitja vida
 a la recerca d’allò
que em deixà;
 l’altra vida,
 amagant-me
d’allò que deixí.
Francisco Mateu (traducc. Joan Iborra)
Aquests varen ser els primers versos embotellats de la mà del seu autor i el que va tenir la idea que va donar lloc al projecte, que consisteix en farcir botelles amb poemes propis i manuscrits, llançades a una mar metafòrica per a que viatgen fins l’altra riba. Per això el benefici de la venda de les botelles sempre ha estat destinat a distintes associacions que ajuden de la millor manera a qui més ho necessita.
El col·legi Carles Salvador ens ofereix la possibilitat de realitzar de nou una mostra del projecte ‘Des de l’altra riba’ on trobarem una xicoteta selecció de botelles amb una diversitat artística admirable, també descobrirem l’encant d’Un mar de poemas solidarios, un llibre especial que recull el primer any de vida del projecte, el benefici de la seua venda és solidari, per suposat. Volem donar les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta exhibició en aquest lloc tan important del barri de Benimaclet, el col·legi Carles Salvador.
Desitgem que “Des de l’altra riba” continue creixent com fins ara, sent tan participatiu, imaginatiu i sobre tot tan solidari. Sigueu benvinguts i benvingudes. ¡Anem!

L'exposició es pot visitar al llarg d'aquesta setmana a l'escola.
Les classes de primària participen al projecte. Primer , l'autor del projecte els donarà una xerrada explicativa del projecte. Després de visitar l'exposició, crearan les seues poesies per a posar-les a una botella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada