dijous, 21 de novembre de 2019

Acte de cloenda del projecte 50/50 a l'Ajuntament de València.


El passat dimarts, dia 19, a l'Ajuntament de València, va tindre lloc l'acte final del Projecte 50/50. Recordaréu que el Carles salvador, junt amb altres nou centres de la ciutat, aplicàrem al llarg del curs 2018-2019 una sèrie de mesures proposades per la comissió energètica per a, sense cost econòmic, intentar reduir la despesa energètica i de recursos al centre (electricitat, aigua i calefacció). El compromís de l'ajuntament era que, del total de diners estalviats respecte al curs anterior, el 50% es destinaria a millorar la eficiència energètica del centre, i l'altre 50% es donaria al centre, sense condicions.
L'estalvi aconseguit el curs passat ha estat d'uns 1200 €. Els xiquets i xiquetes estan pensant propostes per a invertir, tant el 50% en mesures d'estalvi, com el 50% restant.
Acudírem a l'ajuntament dos representants de la comissió energètica i un mestre de l'escola. Ens van rebre alguns regidors i regidores, i també l'alcalde de la ciutat. L'alumnat dels distints centres van explicar què havien fet i després vingueren els discursos dels representants municipals. Estem molt contents de tindre un alumnat tan compromés amb el medi ambient i la sostenibilitat.
Ací teniu algunes fotos, el vídeo resum del projecte que ha fet l'ajuntament i una gravació de la intervenció dels nostres representants. A que estigueren molt bé?

Video del projecte 50/50.

Intervenció dels representants del CEIP Carles Salvador 


Cap comentari:

Publica un comentari