dilluns, 16 de març de 2020

INFORMACIÓ A LES FAMÍLIES (16 de març).


NOTA INFORMATIVA A LES FAMÍLIES

Estimades famílies,

Arran del tancament indefinit de les escoles, i seguint les instruccions dictades per l’Administració educativa, el centre està organitzant la resposta educativa a esta situació perquè l’alumnat, en la mesura del possible, mantinga l’activitat en els seus domicilis, de forma telemàtica. Com que la situació és nova per a tots i totes, anirem decidint les mesures i propostes que implantem. Estes són les primeres instruccions que volem fer-vos arribar:

  1. El calendari escolar no ha patit cap alteració per la suspensió de classes: els dies lectius són els mateixos. A la ciutat de València, la setmana del 16 al 22 de març l’alumnat està de vacances escolars (Falles). No correspon, per tant, enviar tasques, més enllà del que sempre proposem quan arriben vacances (lectura, repàs, etc.).
  2. A partir del dilluns, 23 de març, l’alumnat hauria d’intentar respectar una rutina diària amb alternança de moments de treball i de descans, tal com fa en l’escola. És molt important en estos moments transmetre valors d’autonomia, responsabilitat i solidaritat.
  3. Segons les diferents plataformes i mitjans de comunicació i intercanvi amb què comptem o que vaja implementant l’Administració, a partir del dilluns, dia 23, el professorat concretarà en cada grup quins seran els procediments i la dinàmica de les classes virtuals, l’enviament de materials, l’assignació de tasques, la realització de consultes i la resolució de dubtes.

Estigueu atents a les comunicacions pels canals habituals amb les tutores dels vostres fills i filles, així com al blog del centre (http://ceipcarlessalvador.blogspot.com). No dubteu a contactar amb nosaltres si teniu qualsevol inquietud.

Volem enviar-vos tot el nostre ànim en aquesta situació tan complexa i difícil. Tot això passarà, i hem de treballar junts i juntes perquè l’impacte sobre el nostre alumnat i la comunitat educativa siga el menor possible.

La direcció.



Cap comentari:

Publica un comentari