dimarts, 28 d’abril de 2020

VOLEU CONÈIXER EL CEIP CARLES SALVADOR?

Sou moltes les persones que heu contactat ja amb el centre per demanar informació pensant en la matrícula per al curs que ve. Cada any, sobre estes dates, el centre obria les seues portes a les famílies interessades en sol·licitar una plaça escolar per al seu fill o filla. Feiem una jornada informativa en la que presentàvem el centre i les seues instal·lacions, i ens presentàvem l'equip humà que en formem part: equip directiu, equip docent de l'etapa d'infantil, serveis complementaris, AMPA, etc. Aprofitàvem per resoldre els vostres dubtes sobre normativa d'admissió, procediments, documentació, barem, etc.

Enguany les circumstàncies ens impedeixen tindre el contacte directe i la possibilitat de comunicació fluïda amb vosaltres que ens agradaria. Com a alternativa, hem preparat un document que recull, forçosament de forma imperfecta i limitada, la informació que donàvem en la jornada informativa. El teniu disponible a l'enllaç de sota d'estes línies.

Estigueu atents a la imminent publicació de la normativa sobre el procediment d'admissió. En aquest blog anirem donant informació al respecte. Per a qualsevol consulta, les formes de contactar amb el centre estan al final del document enllaçat. Gràcies pel vostre interés en el CEIP Carles Salvador. Esperem poder ajudar-vos en el sempre complicat procés de prendre decisions sobre el futur dels vostres fills i filles.

Enllaç: CEIP Carles Salvador. Informació sobre el centre i l'etapa d'educació infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari