dimarts, 26 de maig de 2020

IMPORTANT: ACTIVACIÓ DE LA WEB TELEMATRICULA.ES

La Conselleria d'Educació ha creat la web telematrícula.es, espai on haureu de fer els tràmits del procés d'admissió des del 8 al 16 de juny

Les diferents pestanyes i finestres del lloc aniran activant-se al llarg dels diferents moments del procés. Ara mateix hi ha informació bàsica (consulteu CALENDARI i PREGUNTES FREQÜENTS).

Recordeu que és especialment important el apartat CLAU D'ADMISSIÓ, on, a partir del dia 8 de juny haureu de generar l'identificador i contrasenya que serà imprescindible per realitzar tots els tràmits del procés.

Quan comence el termini d'admissió, el centre serà punt d'atenció als usuaris per solucionar els problemes que se vos puguen plantejar.  Segons la normativa publicada, si alguna persona únicament disposa de passaport com a document d'identitat, així com les famílies de l'alumnat amb necessitats educatives especials i els sol·licitants que no tinguen accés a mitjans telemàtics, hauran d'acudir al centre que sol·liciten com a primera opció a fer el tràmit de forma presencial, amb les degudes precaucions sanitàries.

Aquest dimarts s'ha realitzat el sorteig de les lletres que s'utilitzaran en cas de desempat en la baremació. Les lletres resultants han estat QU per al primer cognom i OO per al segon cognom. Recordeu que s'utilitzarien si l'aplicació dels punts obtinguts en els 9 criteris del barem donara com a resultat un empat entre aspirants a una plaça.

Educació activa el web telematricula.es per a tramitar l"admissió telem...


Cap comentari:

Publica un comentari